Javi Marset al casting de 'Operación Triunfo'


CocentainaAlternativa.-El jove contestà Javi Marset es un dels participants al casting per al reality musical per exelència al món televisiu, 'Operación Triunfo'. Aquest va tindre lloc el passat  8 de juny a Alacant, concretament als Salons del Mar, en el edifici Hotel Spa Porta Maris. Aquest 'socarrat' amant de la música i membre de l'orquestra Énfasis va voler provar sort en aquest difícil món. Gràcies a portal Terra, que allotja totes les actuacions de tots el particpants, podem veure i votar l'actuació d'aquest contestà. Tan sols ens queda donar-li tot el suport possible i votar!!

El procediment per a votar es el següent Quan està reproduïnt-se el video, al recuadre de la dreta hi apareixen una serie d'estrel.les, amb les quals s´hi pot votar.

Ací teniu l'enllaç per a poder votar JAVI MARSET AL CASTING DE OT , així com el enllaç a la seua propia pàgina de youtube on podreu veure algunes de les seues actuacions amb l'orquestra Énfasis. ACTUACIONS.

2 Response to "Javi Marset al casting de 'Operación Triunfo'"

  1. Xaver says:

    CHE,CHE!!GRACIES PER ESTA PAGINA,ENHORABONA PER EL BLOG

    Unknown says:

    Would you like to make a Blockchain account yet don't have a clue about the required records and steps that are required? In the event that you have zero information about records necessity, simply dial 24*7 congenial Blockchain phone number and set forward your inquiry with the specialists who know the low down of Blockchain account and give the available arrangements that are anything but difficult to apply and takes less time of the clients.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme